DESIGN

Vi har lagt ner stort arbete och mycket själ i interiören. Interiören präglas av en blandning mellan varmt och kallt. Stilrent och klassiskt. Mörkt och ljust. Personligt och anonymt. Allt i en balans för att skapa en atmosfär som man verkligen vill vistas i.

Det är viktigt att man trivs på jobbet, det gör man när man hyr kontor hos oss.

 

 

UTRUSTNING

Alla våra rum, vare sig du väljer ett av våra större rum eller någon av våra flexibla lösningar, har fullt utrustade arbetsplatser och erbjuder full service på alla nivåer, allt för att du skall kunna fokusera på det du gör bäst – dina affärer.

Utöver det som kan anses som standardlösningar så är våra rum utrustade med separat klimatanläggning, minikyl, safebox och en rad andra praktiska tillbehör som gör din arbetsplats unik.

 

 

FLEXIBILITET

PÅ KG10 vet vi att det kan vara svårt att planera hur verksamheten ser ut framöver och i vilken takt lokal- och servicebehoven förändras. Det är även svårt att överblicka hur lång tid man kan och vill sitta på samma plats.

När man väl vill flytta, utöka eller minska på sina lokaler, så finns det alltid en rad olika saker man bör tänka på. I våra flexibla avtal har vi tänkt på allt detta. Det gör att du alltid kan känna dig fri när du hyr kontor hos KG10.

 

 

Kontakta oss för mer information om våra rum

 


Ditt namn

Din epost (obligatorisk)

Ditt telefonnummer

Ditt kontorsbehov (antal personer, bransch, antal rum och storlek, datum för inflyttning)